Bilde av tomt under konstruksjon

Tomter søkes

TomtePartner Norge AS ønsker å komme i kontakt med grunneiere som sitter på ubrukte områder som kan passe til boligutvikling.

Yngve Åkvåg

Kontaktskjema

Registrer din henvendelse i skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Speider etter nye områder for boligutvikling

Se hvordan TomtePartner Norge AS forvandler ubrukte arealer til nye, levende boligfelt.

Mange ønsker å flytte inn i et splitter nytt hjem. Noen drømmer om et nytt hus, andre er på jakt etter en moderne leilighet med smarte løsninger og den rette beliggenheten. Men før et nytt boligfelt kan skapes, må man ha ferdige, regulerte tomter å bygge på.

Leder et unikt konsept

Tomtejakt og boligutvikling er hverdagen til Nils Erik Berge og Yngve Åkvåg i TomtePartner Norge AS. Som direktør og avdelingsdirektør i TomtePartner Norge AS de ledere for et av landets mest spennende tomtekonsept. Et konsept som rett og slett tar hånd om alle deler av tomte- og eiendomsutvikling.

  1. Kjøper opp ubrukte områder.
  2. Sørger for at området blir regulert til boligbygging.
  3. Utvikler de riktige boligene som passer på tomtene.
  4. Bygger boligene.
  5. Selger boligene.

Slik er det mulig

For å kunne håndtere alle disse fem sentrale trinnene i boligutvikling, må man ha en solid erfaring og kompetanse i alle ledd. Det har TomtePartner Norge AS. Selskapet eies av konsernet BP Gruppen Norge AS. Dette konsernet eier også boligfirmaene BoligPartner AS, Skalahus AS, Archihus AS og Horisont boliger AS. Til sammen har disse boligkjedene nesten 100 salgskontorer rundt om i hele landet.

Hovedkontoret til BP Gruppen Norge AS er lokalisert på Tjuvholmen i Hamar. Dette er et stort kompetansehus. Her er all faglig ekspertise samlet med både arkitekter, seniorrådgivere, prosjekt-ingeniører, ingeniører, boligplanleggere, katalogutviklere, utviklingsingeniører og markedsavdeling. Dermed er TomtePartner Norge AS en komplett leverandør med det største faglige fellesskapet i Norge innen trehusbygging.

Vil komme i kontakt med grunneiere

Nå ønsker TomtePartner Norge AS å komme i kontakt med grunneiere som sitter på ubrukte områder som kan passe til boligutvikling.

-Det er en utfordrende og tidkrevende prosess å lykkes med å utvikle et slikt område. Vi har full respekt for at det er vanskelig å nå frem og skape denne verdien alene, sier Yngve Åkvåg.

Da er det trygt og godt å kunne samarbeide med et solid selskap som kan tomte- og boligutvikling.

Dette er nøkkelen

Nøkkelen ligger i å identifisere kommunens boligbehov, forstå de statlige og regionale planretningslinjene samt fremme de gode argumentene via trofast nettverksjobbing og rett politisk påvirkning.

-Vi kan eiendomsutvikling og kan være din komplette samarbeidspartner helt fra start til mål. Sammen finner vi de beste løsningene og skaper verdi, Nils Erik Berge fast, som oppfordrer deg til å ta kontakt.

Så hvis du eier et område som du ønsker å skape verdi på, anbefaler vi deg å kontakte TomtePartner Norge i dag for en uforpliktende prat om mulighetene.

-Å utvikle et nytt tomteområde kan være en svært lang og tidkrevende reise. Hvis du samarbeider med oss, får du en partner som både har en solid erfaring, viktig kompetanse, den viktige fagkunnskapen og de rette boligproduktene for å lykkes, sier Yngve Åkvåg.